Sibex سیبکس

اگر گرفتار حجم خوری اینترنت شده اید، بخوانید

اگر گرفتار حجم خوری اینترنت شده اید، بخوانید به گزارش سیبکس علل مختلفی وجود دارد که امکان دارد به زودتر تمام شدن حجم اینترنت کاربران منجر شود که از آن جمله میتوان به فعالیت خودکار نرم افزارهای نصب شده روی دستگاه ها در زمان اتصال به اینترنت،  استفاده از نرم افزارهای مالتی مدیا مانند اینستاگرام یا هک شدن احتمالی مودم اشاره نمود.


به گزارش سیبکس به نقل از ایسنا، یکی از دغدغه های همیشگی کاربران بسته های اینترنتی، احتمال کمتر بودن حجم اینترنت دریافتی نسبت به حجم خریداری شده است. درواقع کم فروشی اینترنت یکی از مسائلی است که کاربران شرکت های اینترنتی همیشه گوشه ذهن خود دارند و پیش می آید که نگران کم فروشی در حجم یا سرعت کمتر از سرعت اسمی خریداری شده باشند. با این وجود، دلیلهای زیادی هم وجود دارد که ممکنست به پایان حجم بسته های اینترنتی زودتر از چیزی که کاربران تصور می کنند، منجر شود.
زمانی گفته می شد آن هایی که می گویند کم فروشی صورت می گیرد، باید به این نکته توجه داشته باشند که در گذشته مشترکان چند عکس و یا مطلب مکتوب را دانلود می کردند و حجم اینترنت آنها برای مدت بیش تری دوام می آورد اما حالا همین که سه تا چهار فایل ویدئویی دانلود می شود، چند برابر فایل های عکس و مکتوب حجم مصرف می شود.
هم چنین دلیلهای مختلفی برای تصور کم فروشی افراد عنوان می شد؛ همچون اینکه در بعضی موارد امنیت مودم وای فای مناسب نبوده و پسورد اینترنت توسط دیگران شناسایی شده و حجم اینترنت آنها مورد استفاده قرار گرفته است. مورد دیگر اینکه بروزرسانی نرم افزارها بصورت اتوماتیک و مدیریت نشده انجام می شود.
دلایل زود تمام شدن حجم اینترنت چیست؟
بروزرسانی و فعالیت خودکار نرم افزارهای نصب شده روی دستگاه های شما (گوشی، تبلت و…) در زمان اتصال به اینترنت، یکی از دلیلهای زود تمام شدن حجم اینترنت است. در صورتیکه برنامه های نصب شده روی دستگاه های خودرا برای حالت بروزرسانی خودکار فعال کرده اید، حالت خودکار آنرا لغو کنید تا بتوانید هر زمان که مایل بودید این پروسه بروزرسانی را انجام دهید.
استفاده از نرم افزارهای مالتی مدیا (مانند اینستاگرام، تلگرام و …) هم یکی از مواردی است که حجم اینترنت زیادی می طلبد. به سبب دانلود تصاویر و ویدئوهایی که حجم های بیش تری در مقایسه با فایل های نوشتاری دارند، استفاده از این نرم افزارها سبب بیش تر شدن استفاده از حجم اینترنت می شود.
هک شدن احتمالی مودم هم می تواند یکی دیگر از دلیلهای زود تمام شدن اینترنت باشد. درواقع ممکنست مودم به هر روشی هک شده باشد و فردی که مبادرت به این کار کرده، از حجم اینترنت شما مصرف کند و سبب زودتر تمام شدن حجم اینترنتتان شود. برای مقابله با این مساله می توانید رمز مودم خودرا تغییر دهید یا موضوع را با سرویس دهنده ی خود در بین بگذارید تا از ادامه ی مصرف اینترنتتان توسط شخص دیگر جلوگیری کنید.
خدمات اینترنت خودرا آزمایش کنید
در عین حال، باتوجه به اهمیت موضوع سنجش سرعت و کیفیت اینترنت پرسرعت، سامانه های ایجادشده توسط اپراتورها در بخش خدمات الکترونیک وب سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بصورت متمرکز و سامان یافته آورده شده است. مشترکان بمنظور سنجش سرعت و کیفیت می توانند اپراتور سرویس دهنده خودرا در این بخش انتخاب و نسبت به سنجش پارامترهای سرویس خود اقدام نمایند.
کاربران برای اطمینان از کیفیت و سرعت اینترنت خود می توانند بسته خریداری شده خودرا راستی آزمایی کنند. آنها برای آگاهی از کیفیت اینترنت خود می توانند به سامانه سنجش سرعت و کیفیت اینترنت اپراتورها که در رگولاتوری قرار داده شده مراجعه کنند و سرویس خودرا بررسی نمایند و از انطباق این شرایط با قرارداد خود مطمئن شوند.
مشترکان شرکت های ارائه دهنده خدمات انتقال داده می توانند بوسیله لینک های معرفی شده نسبت به سنجش فاکتورهای کیفیت سرویس دریافتی خود از قبیل latency، packet loss، سرعت دانلود و آپلود اقدام نموده و در صورت عدم تطبیق موارد فوق با مقادیر مندرج در قرارداد سرویس نسبت به درج شکایت برمبنای کد رهگیری تخصیص یافته توسط سامانه اپراتور اقدام نمایند.




منبع:

1400/09/10
11:46:02
5.0 / 5
760
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , تلگرام , خدمات
این مطلب سیبکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
سیبکس - SibeX

سیبكس

فناوری و محصولات اپل

sibex.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سیبكس محفوظ است