Sibex سیبکس

ضرورت ۳۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای جهش دیجیتال

ضرورت ۳۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای جهش دیجیتال به گزارش سیبکس، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم امضا تفاهمنامه بین وزارت ارتباطات و وزارت کار اظهار داشت: بحث آموزش و تأمین نیروی انسانی بعنوان پیشران اقتصاد دیجیتال است



به گزارش سیبکس به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛. در این مراسم که در جهت تحقق شعار سال (سرمایه گذاری برای تولید) و با حضور تعدادی از معاونین و مدیران هر دو وزارت خانه برگزار شد، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تکیه بر تربیت ۵۰۰ هزار نیروی آشنا به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مطابق پیوست اقدامات اجرایی این تفاهمنامه، خاطرنشان کرد: تربیت نیروی ماهر که بتواند با ورود به صنعت، اقتصاد بخش و کشور را پیش ببرد، هدف این تفاهمنامه است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در آیین امضای تفاهمنامه همکاری مشترک با وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، بحث آموزش و تأمین نیروی انسانی را بعنوان «پیشران اقتصاد دیجیتال» عنوان نمود و ضمن اشاره به تکالیف برنامه هفتم پیشرفت در مورد تعامل وزارت ارتباطات با سایر دستگاه ها، این تفاهمنامه را زمینه ساز مهارت آموزی دانست و اظهار امیدواری کرد تا «مهارت آموزی تبدیل به مدرک محوری» نشود

نیروی انسانی پیشران اقتصاد دیجیتال

وی بحث آموزش و تأمین نیروی انسانی را بعنوان پیشران «اقتصاد دیجیتال» برشمرد و اظهار داشت: توجه به نیروی انسانی متخصص آشنا با حوزه که بتواند در چارچوب خدمات به کاهش هزینه ها و استفاده مؤثر از منابع، کمک نماید، می تواند در کنار زیرساخت داده و زیرساخت ارتباطی، ما را در دستیابی به رشد اقتصادی مطابق با برنامه هفتم پیشرفت کمک نماید.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اخطار نسبت به پدیده «مدرک محوری» در مقابل «مهارت آموزی» اظهار امیدواری کرد، در چارچوب این تفاهمنامه، امکان «مهارت آموزی» به افراد فراهم گردد و این امر تبدیل به «مدرک محوری» نشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره ورود برخی کشورها به مبحث تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه هوش مصنوعی با استفاده از دوره های کوتاه مدت و غیر دانشگاهی، اظهار داشت: میتوان با استفاده از این تجربه و با برگزاری دوره های کوتاه مدت مهارت آموزی، نیاز صنعت به نیروی ماهر را برطرف کرد.
هاشمی، با تکیه بر لزوم آموزش کاربردی حوزه هایی همچون هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، زنجیره بلوکی و … برای تربیت نیروی انسانی ماهر، عنوان کرد: بر مبنای آمار جهانی همانطور که تکنولوژی های جدید سبب کاهش اشتغال می شوند، اما تراز اشتغالی که ایجاد می کنند مثبت است و این فرصت خوبی است و باید از آن بهره برد. البته این به معنای این نیست که مشاغل سنتی بتوانند به حیات خود ادامه دهند.

لزوم ۳۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای جهش دیجیتال

وی در ادامه، با تکیه بر اهمیت بحث سرمایه گذاری در رشد اقتصاد دیجیتال، به سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال ازتولید ناخالص ملی اشاره نمود و اظهار داشت: تفاهمنامه امروز، یکی از لزوم های تحقق اهداف این سهم ۱۰ درصدی است که بررسی ها نشان می دهد، سهم فعلی بخش اقتصاد دیجیتال حدود ۴.۹ درصد بوده که برای دو برابر شدن آن، به سرمایه گذاری بین ۲۵ تا ۳۰ میلیارد دلار در طول برنامه هفتم نیاز است.
هاشمی با تکیه بر بسترسازی مناسب، جهت جذب سرمایه گذاری در این عرصه، خاطرنشان کرد: تلاش ما اینست که بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور را به فضایی جذاب برای سرمایه گذاری تبدیل نماییم که ساز و کارهای آن مشخص شده است.
وی، بهره وری را بعنوان عامل دوم در رشد اقتصادی عنوان نمود و اظهار داشت: بدون استفاده از ابزار متناسب و ظرفیت تکنولوژی های جدید امکان تحقق بهره وری وجود نخواهد داشت.
هاشمی همینطور به ماده ۱۰۷ برنامه هفتم پیشرفت، اشاره نمود و اظهار داشت: طبق این ماده، دستگاه ها باید برنامه «تحول دیجیتال» خویش را در یک بازه زمانی مشخص تبیین و عملیات اجرایی آنرا آغاز کنند.
وزیر ارتباطات با انتقاد از نگاه جزیره ای به این بحث، اظهار داشت: باید از ابتدا طراحی یکپارچه داشت و بعد به سراغ اجرا رفت.
تفاهم نامه مشترک همکاری در جهت تحقق شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با وزارت کار و رفاه اجتماعی به امضا رسید که بر مبنای آن، آموزش ها در ۱۶ رسته تهیه شده و هدف آن تربیت ۵۰۰ هزار نیروی کار ماهر در حوزه اقتصاد دیجیتال در بازه زمانی مشخص است که بعد از انتهای دوره با تجربه کافی به بازار حرفه ای کار وارد و زمینه ساز رشد اقتصاد ملی و ارتقاء سهم اقتصاد دیجیتال شوند.


منبع:

1404/01/29
11:32:48
5.0 / 5
17
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , بازار , تكنولوژی
این مطلب سیبکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
سیبکس - SibeX

سیبكس

فناوری و محصولات اپل

sibex.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سیبكس محفوظ است : 1396-1404
سیبکس، دنیای اپل در دستان شما - سیبکس، انتخاب هوشمندانه ترین ها